3u1 pakovanje L.O.L. suprise PETS – kućni ljubimci lutke iznenadjenja – serija 3

2.690,00 рсд

Nema na zalihama

Opis

3u1 pakovanje LOL suprise PETS -nova serija 3 – kućni ljubimac lutka iznenadjenja je sa nama. Misliš da je kuglica – a unutra te čeka lutkica! Požuri da je oslobodiš! Raspakuj slojeve i u svakom pronađi nešto novo. Imate sedam iznenadjenja LOL zabave sa svakom lutkom LOL suprise . Dok otvarate lopticu otkrivate novu misteriju, uz nagoveštaj koju ćete LOL. lutku iznenađenja da dobijete! Nova serija 3 Vam donosi 35 novih lutkica iznenadjenja u obiliku omiljenih kucnih ljubimaca. Požuri i sakupi ih sve!!! Ovo pakovanje ti omogucava da kupiš više lutkica po pristupačnijoj ceni.

Napomena:

  • Na slikama u galeriji koje smo mi slikali je predstavljen sadržaj i kvalitet lutkica koje se dobijaju u LOL suprise PETS lopticama koje dobijate od nas.
  • U ovoj PETS seriji kuglica ne sadrži kinetički pesak
  • Za ovaj proizvod reklamacija je moguca iskljucivo na proizvod koji nije otpakovan, sadržaj loptice i kvalitet lutkica možete videti na slikama.
  • LoL loptice koje saljemo saljemo redom iz kutije i nismo u mogucnosti da saljemo lutkice po zelji jer prilikom slanja ne znamo koja je lutkica u njima.