Akcija!

Detektor laži igračka za decu

Originalna cena je bila: 2.490,00 рсд.Trenutna cena je: 1.990,00 рсд.

4 na zalihama

Opis

Detektor laži igračka za decu je fantastična zabava za celu porodicu i drugare! Kako se koristi igracka detekor lazi:

  • Postaviti desnu ruku na aparat. Imate napravljeno ulegnuće za prste i šaku. Zategnite dobro prste trakom i budite sigurni da prsti dodiruju sve senzore. Dlan treba da bude potpuno postavljen na senzornu stanicu inače će se oglasiti alarm.
  • Pritisnite dugme Reset, a zatim pritisnite dugme Analyzer kako bi aparat očitao vitalne funkcije. Nakon toga, aparat je spreman za igru.
  • Odredite koji mod kažnjavanja želite: vibraciju ili mali strujni udar. U pitanju je bezazlena doza električne elergija koja ne može da povredi. Detektor laži igračka nema svrhu da povredi igrača već da se obe strane zabave.
  • Možete da počnete sa postavljanjem pitanja. Kada postavite pitanje pritisnite dugme “Analyzer” kako bi detektor laži za decu igračka izmerila da li ispitanik laže ili ne.
  • Ukoliko laže, svetlosni indikatori na prednjoj strani aparata će se upaliti. Oni svetle u zavisnosti od nivoa laži. Postoji 5 indikator lampica, 3 zelene i 2 crvene. Što je laž veća, više će se lampica aktivirati. Ukoliko je u pitanju potpuna neistina, sve lampice se upaliti i ispitanik će dobiti mali strujni udar ili vibraciju.
  • Ako želite da testirate novu osobu , samo pritisnite dugme “Reset” i možete opet koristiti igračku detektor laži.

Detekor laži za rad koristi 3 AAA baterije.