Akcija!

Grut – Osvetnici Titan serija

Original price was: 1.920,00 рсд.Current price is: 1.390,00 рсд.

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 000685 Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

Grut je izmišljeni superheroj koji se pojavljuje u američkim stripovima koje je objavio Marvel Komiks . Grut je vanzemaljsko čudovište drvo koje je prvobitno došlo na Zemlju tražeći ljude da ih uhvati i proučava. Grut je naizgled uništen termitima koje je koristio Lezli Evans.

Xemnu je napravio duplikat Gruta tako što je napravio ljudski i drveni hibrid koji je korišćen za borbu protiv Hulka, ali je uništen u borbi.

Grut je kasnije otkrio da je preživeo, ali je bio zarobljenik Kolektora i držan u svom zoološkom vrtu u Kanadi sve dok Grut i ostala zarobljena stvorenja nije oslobodio Moul Man. Grut i druga stvorenja razbesneli su se u Njujorku dok ih nije zaustavila grupa superjunaka, i onda su ih bacili kroz portal u negativnu zonu.

Grut je kasnije otkriven i uhvaćen od strane Jedinice za paranormalno zatočenje „S.H.I.E.L.D“, zvane Hauling Komandos, kada je njegov miris drveća otkrio Bigfut i Jeti. Dok je Grut bio u zatočeništvu, Gorila-Man je razgovarao sa Grutom o pridruživanju Hauling Komandosa. Kada su Merlin i njegove snage napali bazu, Hauling Komandoc je pustio Gruta i ostale zarobljenike na slobodu, a oni su pregazili Merlinovu vojsku; Grut je bio jedini koji se vratio i ponudio da se pridruži Hauling Komandosu. Grut je pomagao Hauling Komandosu dok su napadali Merlinove snage.

Drugačiji Grut je igrao ulogu u „Annihilation: Conquest“, kada je pokazano da je Grut možda poslednji član „flora colossus“-a, i da ga je Kri uhapsio iz nepoznatog razloga. Grut se oslobodio tako što se pridružio štrajku snage Star-Lorda, gde su Grut i Raketni Rakun oformili vezu, dok je Raketni Rakun bio jedan od retkih bića sa sposobnošću da razume Grutov jezik. Tim Star-Lorda probijao se kroz Falangu, ali nakon smrti Defkraja, tim je odlučio da pobegne kroz odvodnu cev u koju Grut nije mogao da stane.

Kao posledica bitke, Grut umire, odugovlačeći kako bi njegov tim pobegao.  Novi Grut stvoren je kao izdanak grančica i nastavio da prati tim na njihovoj kontinuiranoj misiji protiv Falange, ali je jedan član tima uhvatio Falanga. Gruta i ostale je oslobodila Mantisa i pobegli su nazad u linije Kriovog otpora. Vremenom se Grutovo telo regenerisalo iz grančice, pa je ponovo dobilo punu veličinu. Grut i ostali su nameravali da nastave kao deo tima Star-Lorda