Akcija!

Ironman lutka sa maskom i narukvicom sa diskovima – Osvetnici

Originalna cena je bila: 1.950,00 рсд.Trenutna cena je: 1.270,00 рсд.

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 000469 Kategorija: Oznake: , ,

Opis

Ironman lutka sa maskom i narukvicom sa diskovima – je idealan poklon za sve obožavaoce čoveka od čelika koji se uz pomoć svojih pronalazaka i znanja bori za bolji svet. Ova jedinstvena lutka je napravljena od kvalitetne plastike, visine je 20 cm i na grudima ima svetlecu diodu. Maska je visine 20cm i širine 15cm. U kompletu dolazi i narukvica iz koje ispaljuju diskovi koji idu u setu.

Toni Stark, izmišljeni lik, je sin Marije Kolins i Hauarda Entonija Starka vlasnika moćne kompanije „Stark industrije“. Još kao dečak je bio zainteresovan pravljenjem i upravljanjem mašinama, pa je već do svoje 19. godine završio prestižni MIT institut sa dva master zvanja, iz elektroinženjerstva i fizike. Po završetku studija, iako je bio uključen u porodični posao, radije se odao glamuroznom životu plejboja, umesto da razvija svoje veštine i talente. U 21. godini ostao je bez oba roditelja, koji su nastradali u saobraćajnoj nesreći, koju je, kako se kasnije saznalo, organizovala konkurentska kompanija.

Toni Stark, trgovac oružjem, prisustvovao je u Vijetnamu demonstracijama napredne vojne opreme koju je njegova kompanija proizvodila. Tom prilikom napala ga je banda terorista koju je predvodio Sin Kong revolucionar Vong Čua (engl. Wong Chu). Tokom borbe mina je eksplodirala a šrapnel je pogodio Tonija i zastao blizu njegovog srca. Teroristi su ga potom odneli do Vong Čuovog logora i strpali u ćeliju sa profesorom Ho Jinsenom (engl. Ho Yinsen), čuvenim fizičarem. Vong Ču je zahtevao da Stark i Jinsen razviju nova, napredna oružjja za njegovu terorističku grupu, što je bila prilika koju su ova dvojica iskoristila da usavrše Tonijevu ideju o borbenom oklopu. Oni su u logoru uspeli da izumu oklop koji je otporan na metke. U nameri da iskoriste opremu za svoje bekstvo, došlo je do sukoba sa Vang Čuovim ljudima, u kojem je fizičar Jinsen stradao. Razjaren smrću kolege naučnika, Stark je potom koristeći oklop, uništio ceo Vang Čuov logor. Uspeo je da se vrati do Sjedinjenih Država gde ga zbog svog oklopa koji ima nazivaju Ironman.