Akcija!

Kapetan Amerika Osvetnici velika lutka

Original price was: 2.680,00 рсд.Current price is: 1.250,00 рсд.

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 000329 Kategorija: Oznake: ,

Opis

Kapetan Amerika Osvetnici lutka – Stiv Rodžers je hteo da postane vojnik jer je još kao dete izgubio roditelje. Međutim, zbog njegove slabosti i bolesti, bio je odbijen. Čuvši Rodžersovu iskrenu molbu da bude prihvaćen u vojsku, general američke vojske Čester Filips mu je ponudio da učestvuje u eksperimentu zvanom „Operacija: Preporod”. Stiven je prihvatio i odvden je u tajnu laboratoriju u Vašingtonu, gde je upoznao dr Ejbrahama Erskina (kodno ime: prof. Rajnstajn), tvorca formule Super-vojnik.

Nakon nekoliko sedmica testiranja, Rodžersu je najzad davan serum Super-vojnik. Stiven je izašao iz vita-zračne komore sa saršenim telom. Nacistički špijun koji je posmatrao eksperiment je ubio dr Erskina samo nekoliko minuta nakon njegovog završetka. Erskin je umro prije nego što je formulu napisao na papir, ostavljajući Stivena Rodžersa jedinim korisnikom njegovog genija.
Rodžers je zatim prošao kroz intenzivne fizičke i trening programe, učenja gimnastike i vojne strategije. Tri meseca kasnije je dobio svoj prvi zadatak, da zaustavi nacističkog agenta zvanog Crvena Lobanja. Tada je dobio crveni, bijeli i plavi kostim dizajniran po uzoru na zastavu SAD Kapetana Amerike čime i zvanično postaje KAPETAN AMERIKA. Tokom rata, služio je kao simbol slobode.

Sada se svemir se nalazi u većoj opasnosti nego ikada jer se pojavljuje moćni Tanos s vrlo jednostavnim ciljem – istrebljivanjem polovine stanovništva svih planeta u svemiru kako bi ga spasio. Jedini koji ga mogu spasiti, odnosno pokušati spasiti, su superjunaci od kojih većina ima svoje razloge za zaustavljanje do tada neviđene pretnje, i koji će ponovo morati raditi zajedno da bi spasili svemir. Kapetan Amerika predvodi novooformljeni tim Osvetnika u njihovim neprestanim naporima da zaštite čovečanstvo.

Lutka je visine   i na grudima ima svetlosne efekte.