Akcija!

Magična staza 368 delova sa dva svetleća auta i dva mostića – Magic Tracks

Originalna cena je bila: 3.780,00 рсд.Trenutna cena je: 2.980,00 рсд.

Nema na zalihama

Opis

Magična staza 360 delova sa dva svetleća auta i dva mostića je jedna od najpopularnijih  magična staza za vaše mališane!

Obradujte svoje mališane igračkom koju žele svi – Magic Tracks, neverovatna staza za trku koja se može saviti, kombinovati u različite oblike i koja svetli u mraku!

Ova jedinstvena staza za trke je napravljena od 368 delova magicne staze, dva mostića i dva autića.

Nakon montaže staze, vreme je za trku! U Magic Tracks paketu dobijate dva trkačka automobila na baterije sa kojima deca mogu kreativno da se igraju puštajući ga da jure po stazi pri tom mogu u realnom vremenu, tokom igre,  da menjaju izgled staze i trasu po kojoj će se autići kretati.

Neverovatno zabavna Magic Tracks postaje magična tek kada ugasite svetla. Za samo par sekundi promenite oblik staze, ugasite svetlo, uključite automobil i igra i uživanje mogu da počnu! Dok led sijaliste na automobilima i neonske boje magične staze svetle, čine da se oko vas stavara magija i pretvaraju svaki prostor u mesto za najluđu zabavu. Dok traje trka, LED lampice automobila trepću dodatnim svetlima, stvarajući pravi magični šou.