Akcija!

Magična staza mega set – 360 delova sa DVA svetleća automobilom – Magic Tracks

3.290,00 рсд

Nema na zalihama

Opis

Magična staza mega set 360 delova sa dva automobilčića najtraženija trkačka magična staza za vaše mališane!

Obradujte svoje mališane igračkom koju žele svi – Magic Tracks, neverovatna staza za trku koja se može saviti, kombinovati u različite oblike!

Ova jedinstvena staza za trke je napravljena od 360 delova, jednim mostićem, tri palme i ostali dodaci koji se mogu spojiti u bilo koju kombinaciju boja i oblike… čak i tokom trke.

Nakon montaže staze, vreme je za trku! U Magic Tracks paketu dobijate dva trkačka automobila na baterije sa kojima deca mogu kreativno da se igraju puštajući ga da jure po stazi pri tom mogu u realnom vremenu, tokom igre,  da menjaju izgled staze i trasu po kojoj će se autići kretati.

Neverovatno zabavna Magic Tracks postaje magična tek kada ugasite svetla. Za samo par sekundi promenite oblik staze, ugasite svetlo, uključite automobil i igra i uživanje mogu da počnu! Dok led sijaliste na automobilima i neonske boje magične staze svetle, čine da se oko vas stavara magija i pretvaraju svaki prostor u mesto za najluđu zabavu. Dok traje trka, LED lampice automobila trepću dodatnim svetlima, stvarajući pravi magični šou.