Akcija!

Magična staza mega set – 360 delova sa DVA svetleća automobilom – Magic Tracks

3.590,00 рсд

Naruči odmah! Na stanju ima samo još 8 komada

Nakon isteka ovog perioda cena se vraća na regularnu.

8 na zalihama

Opis

Magična staza mega set 360 delova sa dva automobilčića najtraženija trkačka magična staza za vaše mališane!

Obradujte svoje mališane igračkom koju žele svi – Magic Tracks, neverovatna staza za trku koja se može saviti, kombinovati u različite oblike!

Ova jedinstvena staza za trke je napravljena od 360 delova, jednim mostićem, tri palme i ostali dodaci koji se mogu spojiti u bilo koju kombinaciju boja i oblike… čak i tokom trke.

Nakon montaže staze, vreme je za trku! U Magic Tracks paketu dobijate dva trkačka automobila na baterije sa kojima deca mogu kreativno da se igraju puštajući ga da jure po stazi pri tom mogu u realnom vremenu, tokom igre,  da menjaju izgled staze i trasu po kojoj će se autići kretati.

Neverovatno zabavna Magic Tracks postaje magična tek kada ugasite svetla. Za samo par sekundi promenite oblik staze, ugasite svetlo, uključite automobil i igra i uživanje mogu da počnu! Dok led sijaliste na automobilima i neonske boje magične staze svetle, čine da se oko vas stavara magija i pretvaraju svaki prostor u mesto za najluđu zabavu. Dok traje trka, LED lampice automobila trepću dodatnim svetlima, stvarajući pravi magični šou.