Akcija!

Magična staza sa velikim rotacionim tockom i 301 delom – Magic Tracks 2019

Original price was: 4.280,00 рсд.Current price is: 3.290,00 рсд.

Nema na zalihama

Opis

Magična staza sa velikim rotacionim tockom i 301 delom najtraženija trkačka magična staza za vaše mališane ovo je novi HIT model za 2019. godinu! Budite među prvima koji ćete ga kupiti.

Obradujte svoje mališane igračkom koju žele svi – Magic Tracks 2019, neverovatna staza za trku koja se može jednostavno savijati i ispravljati kao i kombinovati u različite oblike! Kao i stari modeli i ova staza svetli u mraku, pre svega taj efekat se dobija pod BlackLight svetlima.

Ova jedinstvena staza za trke je napravljena od 301 dela staze, jednim mostićem, raskrsnicom i jednim ogromnim rotacionim točkom koji se okrece i koji svetli, raskrsnica i ostali dodaci koji se mogu spojiti u bilo koju kombinaciju boja i oblike… čak i tokom trke. Ova staza ima revolucionarne vodjice autica koje za razliku od starih modela koje su bile sa strane sada idu kroz sredinu.

Nakon montaže staze, vreme je za trku! U Magic Tracks paketu dobijate jedan trkači automobil na baterije sa kojima deca mogu kreativno da se igraju puštajući ga da jure po stazi pri tom mogu u realnom vremenu, tokom igre,  da menjaju izgled staze i trasu po kojoj će se autići kretati.

Neverovatno zabavna Magic Tracks postaje magična tek kada ugasite svetla. Za samo par sekundi promenite oblik staze, ugasite svetlo, uključite automobil i igra i uživanje mogu da počnu! Dok led sijaliste na automobilima i neonske boje magične staze svetle, čine da se oko vas stavara magija i pretvaraju svaki prostor u mesto za najluđu zabavu. Dok traje trka, LED lampice automobila trepću dodatnim svetlima, stvarajući pravi magični šou.