Akcija!

Magična staza set – 160 delova sa DVA svetleća automobila – Magic Tracks

1.790,00 рсд

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 000462 Kategorije: , Oznake: , ,

Opis

Magična staza set – 160 delova sa DVA svetleća automobila najtraženija trkačku magična staza za vaše mališane!

Obradujte svoje mališane igračkom koju žele svi – Magic Tracks, neverovatna staza za trku koja se može saviti, kombinovati u različite oblike i koja svetli u mraku!

Ova jedinstvena staza za trke je napravljena od 160 delova koji se mogu spojiti u bilo koju kombinaciju boja i oblike… čak i tokom trke sa dva svetlucava i breza dzipa.

Nakon montaže staze, vreme je za trku! U Magic Tracks paketu dobijate dva trkačka automobila na baterije sa kojima deca mogu da kreativno igraju puštajući ih da jure po stazi pri tom mogu u realnom vremenu, tokom igre,  da menjaju izgled staze i trasu po kojoj će se autići kretati.

Neverovatno zabavna Magic Tracks postaje magična tek kada ugasite svetla. Za samo par sekundi promenite oblik staze, ugasite svetlo, uključite automobil i igra i uživanje mogu da počnu! Dok led sijaliste na automobilima i neonske boje magične staze svetle, čine da se oko vas stavara magija i pretvaraju svaki prostor u mesto za najluđu zabavu. Dok traje trka, LED lampice automobila trepću dodatnim svetlima, stvarajući pravi magični šou.