Akcija!

Magična staza set – 165 delova sa JEDNIM svetlećim automobilom – Magic Tracks

1.890,00 рсд

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 000248 Kategorija: Oznake: , ,

Opis

Predstavljamo Vam najtraženiju trkačku magičnu stazu za vaše mališane!

Obradujte svoje mališane igračkom koju žele svi – Magic Tracks, neverovatna staza za trku koja se može saviti, kombinovati u različite oblike i koja svetli u mraku!

Ova jedinstvena staza za trke je napravljena od 165 delova koji se mogu spojiti u bilo koju kombinaciju boja i oblike… čak i tokom trke.

Nakon montaže staze, vreme je za trku! U Magic Tracks paketu dobijate jedan trkački automobil na baterije sa kojima deca mogu kreativno da se igraju puštajući ga da juri po stazi pri tom mogu u realnom vremenu, tokom igre,  da menjaju izgled staze i trasu po kojoj će se autić kretati.

Neverovatno zabavna Magic Tracks postaje magična tek kada ugasite svetla. Za samo par sekundi promenite oblik staze, ugasite svetlo, uključite automobil i igra i uživanje mogu da počnu! Dok led sijaliste na automobilima i neonske boje magične staze svetle, čine da se oko vas stavara magija i pretvaraju svaki prostor u mesto za najluđu zabavu. Dok traje trka, LED lampice automobila trepću dodatnim svetlima, stvarajući pravi magični šou.