Akcija!

Magična svetleća tabla za crtanje – Magic pad

Original price was: 1.950,00 рсд.Current price is: 1.290,00 рсд.

Nema na zalihama

Opis

Magična svetleća tabla za crtanje Magic pad čini da učenje i crtanje sada može postati prava zabava.

Osigurajte vašim mališanima praktično rešenje za lakše učenje crtanje, pisanje, učenje matematike ili igranje igara sa Magic Pad-om.

Jednostavna i lagana, magična tabla je praktična za upotrebu.

Važno je da vaše dete od malena razvija svoje talente i koordinaciju pokreta. Zato mu je potrebna kreativna svetleća tabla za crtanje. Ona razvija maštu, osećaj za boje i oblike. Ova igračka nije samo zabavna već je i veoma edukativna, jer će vašem detetu držati pažnju duže vreme.

Sa Magičnom tablom – Magic pad, svako dete će naučiti da crta.

Crtanje je veoma jednostavno i zabavno jer uz Magičnu tablu dobijate 30 različitih šablona, koji vam služe da skicirate vaše omiljene junake iz crtanih filmova. Crtež menja boje, i svetli u mraku – 8 različitih svetlosnih efekata stvara čaroliju od vaših crteža.

U pakovanju dobijate 3 dvostrana markera u 6 različitih boja. Sa kojima će vam biti lako da skicirate slike na šablonima.

Kada nacrtate jedan crtež i želite da crtate novi, samo obrišite maramicom ekran i gledajte kako nastaje vaše novo remek delo. Dete će biti ponosno na sebe, jer će mu crtanje biti lako i interesantno.

To je dobra osnova da se pripremi za školu i domaće zadatke, jer će naučiti da crta što će mu pomoći u daljem školovanju i oslikavanju crteža.

Za one malo starije koji su već krenuli u školu, Magična tabla je odličana za vežbanje zadataka, učenje novih slova i matematike. Jer domaći na Magičnoj tabli postaje zabava a ne noćna mora.