Akcija!

Mega SPEEDWAY Magična staza 360 delova dva svetleća autića – Magic Tracks

Original price was: 4.230,00 рсд.Current price is: 2.990,00 рсд.

Nema na zalihama

Opis

Mega SPEEDWAY Magična staza 360 delova i dva autića jedna od najpopularnijih  magična staza za vaše mališane!

Mega SPEEDWAY Magična staza 360 delova set sadrzi:

  • 2 autica
  • 1 mostic
  • 2 rampe za mostic
  • 3 palme
  • 360 delova staze

 

Obradujte svoje mališane igračkom koju žele svi – Magic Tracks, neverovatna staza za trku koja se može saviti, kombinovati u različite oblike i koja svetli u mraku!

Ova jedinstvena staza za trke je napravljena od 360 delova, jednim mostićem, tri palme i ostali dodaci koji se mogu spojiti u bilo koju kombinaciju boja i oblike… čak i tokom trke.

Nakon montaže staze, vreme je za trku! U Magic Tracks paketu dobijate dva trkačka automobila na baterije sa kojima deca mogu kreativno da se igraju puštajući ga da jure po stazi pri tom mogu u realnom vremenu, tokom igre,  da menjaju izgled staze i trasu po kojoj će se autići kretati.

Neverovatno zabavna Magic Tracks postaje magična tek kada ugasite svetla. Za samo par sekundi promenite oblik staze, ugasite svetlo, uključite automobil i igra i uživanje mogu da počnu! Dok led sijaliste na automobilima i neonske boje magične staze svetle, čine da se oko vas stavara magija i pretvaraju svaki prostor u mesto za najluđu zabavu. Dok traje trka, LED lampice automobila trepću dodatnim svetlima, stvarajući pravi magični šou.