Akcija!

Muzička penušava Žaba za kupanje

Original price was: 2.450,00 рсд.Current price is: 1.650,00 рсд.

Nema na zalihama

Opis

Muzička penušava Žaba za kupanje sjajna igračka koja kupanje dece čini zabavnim i interesantnim bez plača i negodovanja dece.

Deca često imaju odbojnost prema kupanju, uglavnom zbog toga što moraju da prekinu sa igrom kako bi se okupali. Igranje sa balonima obožavaju sva deca. Učinite svom detetu kupanje zabavnim i nezaboravnim. Može se koristiti na više način:

U žabu sipajte kupku i pritiskom na dugme ona će konstantnim ispuštanjem penušavih mehurića privlačiti pažnu detetu, a Vama dati mogućnost da nesmetano obavite kupanje bez plača i neraspoloženja, penušava Žaba će napraviti žurku sa balončićima.

Muzička penušava Žaba ima mogućnost da reprodukuje 12 dečijih muzičkih numera koje će upotpuniti dečiju zabavu u toku kupanja.

A ako deci dosadi i muzika i balončići uvek žabu mogu koristiti kao igračku u vodi. Izrađena je od kvalitetne ABS plastike koja je čini vodootpornom i dugotrajnom igračkom za decu!

Više nećete morati da nagovarate mališane da pođu na kupanje, sada će to činiti sa radošću! Napravite im njihovu pravu malu žurku sa balončićima u kadi ili tuš kabini, pustite im neke od najlepših melodija i uživajte dok se vaše dete raduje!

 

Lako se montira na pločice uz pomoć vakumskih držača sa zadnje strane.