Pickle blejz – Blaze i čudovišne mašine

650,00 рсд

Nema na zalihama

Opis

Pickle Blejz i čudovišne mašine je zeleni čudovišni kamion koji je Crusherov pomoćnik. Usprkos Crusherovoj ravnodušnosti prema njemu. On ima tendenciju da gleda na svetliju stranu stvari i vrlo je šašav.

Dimenzije autića su:

  • dužina 9 cm
  • širina 8 cm
  • visina 6.5 cm

Igračka autić na kojoj možete pomerati točkove, bilo koje od čudovišnih mašina, u svim pravcima. Može da se vozi kao normalan kamion, ali i da se savija pa ga možete koristiti i samo kao figuru Skupite celu kolekciju Blaze čudovišnih mašina i igrajte se beskonačno uz svoje omiljene crtane junake.

U središtu dešavanja je Blaze, crveno-narančasti kamion-čudovište, i njegov mladi, ali pametni vozač A. J. Oni žive u svetu koji nastanjuju mnoga slična bića, uključujući i njihove prijatelje kamione Starla, Stripes, Zeg i Darington. Njihova prijateljica je devojka po imenu Gabby, koja je mehaničarka koja može popraviti bilo šta. Tu su i Crusher, plavi kamion koji vara na trkama. Crushera gotovo uvek prati i zeleni automobil po imenu Pickle. Usprkos tome što Crusher u svakoj trci pokušava da vara uz pomoć svojih sivih robota, A. J. i Gabby uvek uspeju proći kroz njegove zamke i da ga pobede u posljednjoj sekundi.