Akcija!

Roki inteligentne patrolne šape

Originalna cena je bila: 3.700,00 рсд.Trenutna cena je: 2.390,00 рсд.

Nema na zalihama

Opis

Roki inteligentne patrolne šape – Stigle su nam fenomenalne igračke Inteligentne patrolne šape SKY, CHASE, MARSHAL, ROCKEY. Interaktivne Patrolne šape koje pričaju, trepću, uvrću repom koje

Nešto potpuno novo na našem tržištu. Fenomenalna interaktivna kuca koja može da komunicira sa vašim detetom, da vrti repom, da trepće okicama i još mnogo drugih interesantnih funkcija. Iteraktivni modovi su:

 1. KRETANJE, TREPTANJE I POKRETI – Kuca vrti i maše repom, trepće okicama i izvodi druge pokrete.
 2. DODIRIVANJE GLAVE – Dodirivanjem glave kuce, izazvacete kod nje reakciju i lavež.
 3. KUCA MOŽE DA UČI DA PRIČA – Dodirom i držanjem duže od 1.5 sek kako bi posali brzi „dengdeng“ kako bi uključili program Učenje kuce da brblja (Learning Talking Pappy). U ovom programu govorom kuci, kuca će to snimiti i ponoviti svojim jedinstvenim tonom. Trajanje ovog moda je 2 minuta. Nakon 2 minuta kuca ce automatski iskljuciti ovaj program. Mozete Vi i ručno da izađete iz programa dodirom glave.
 4. AUTOMATSKA IGRA I SPAVANJE – ako dete nije zadalo zadatak kuci, kuca će automatski poceti da se igra nakon nekog vremena i pozvace svog malog vlasnika kako bi joj pravili društvo. Ako je mali vlasnik ljut i nece da se igra sa kucom ona ce nakon 2 minuta preći u program meditacije, čekajući ponovni poziv svog malog vlasnika.
 5. PEVA PESME I PRIČA PRIČE – u interakciji prepoznavanja glasa kuca će da peva pesme i da priča priče
 6. PREPOZNAJE GOVOR – Izgovorite sledeće glasvone komande i kuca ce drugačije reagovati na njih:
  1. Hello
  2. Where are you from?
  3. Do you have pets
  4. I love you
  5. Do you like school?
  6. Time for dinner
  7. Sing me a song
  8. Tell me a story
  9. Goodbye

Kuca sadrži litijumsku bateriju i koristi android kabal za punjenje koji se dobija uz igracku. Prvo punjenje baterije formiranje treba da bude oko 12h.

Dimenzije: 11x15x8cm