Akcija!

Spiderman – End of game

Original price was: 1.920,00 рсд.Current price is: 1.390,00 рсд.

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 000688 Kategorija:

Opis

Spiderman lutka velika je idealan poklon za sve obožavaoce čoveka pauka i njegove borbe protiv zlih i nepravde. Ova jedinstvena lutka je napravljena od kvalitetne plastike, visine je 29 cm i na grudima ima dugme kojim uključujete zvučni sadržaj.

Ime Spajdermena u običnom životu je Piter Parker i ide u srednju školu u Njujorku. Pitera su kao malog roditelji ostavili iz nepoznatog razloga svom stricu Benu, i tetki Mej. Piterov najbolji prijetelj je Hari Ozborn, čiji je otac vlasnik velike kompanije Oskorp. Piter je zaljubljen u mladu lepu devojku, Meri Džun, ali nikako nema hrabrosti da joj prizna svoja osećanja i ako ona zna šta on oseća. Piterov život promeniće se, kada ga ujede pauk za ruku, tokom fotografisanja Meri Džun.

Od kada ga je ujeo pauk, Piter primećuje veoma velike promene na sebi, mnogo je jači, može da se penje uz zid i plafon i takođe da ispušta paukovu mrežu iz ruku. Nakon ujeda, Piter takođe dobija „šesto čulo“, može da oseti kada neko hoće da ga napadne sa leđa i da se veoma lako odbrani. Međutim, nakon ubistva njegovog strica, Bena, Piter prolazi kroz depresiju, pošto se oseća odgovornim, pošto je dozvolio kriminalcu da pobegne. Od tada, Piter koristi svoje moći da zaštitn ljude od kriminala. Kako ga ne bi prepoznal, da bi zaštitio svoj identitet, on koristi kostim i tada se pretvara u Spajdermena – Čoveka pauka , čiji je cilj da zaustavi kriminal i zaštiti nevine ljude.

Visina lutke je 29cm