Stripes blejz – Blaze i čudovišne mašine

650,00 рсд

Nakon isteka ovog perioda cena se vraća na regularnu.

Nema na zalihama

Opis

Stripes blejz je prugasti kamion sa sposobnostima tigra kao što su visoka osetljivost mirisa i uvlačenje kandži u njegovim gumama.

Dimenzije autića su:

  • dužina 9 cm
  • širina 8 cm
  • visina 6.5 cm

Igračka autić na kojoj možete pomerati točkove, bilo koje od čudovišnih mašina, u svim pravcima. Može da se vozi kao normalan kamion, ali i da se savija pa ga možete koristiti i samo kao figuru Skupite celu kolekciju Blaze čudovišnih mašina i igrajte se beskonačno uz svoje omiljene crtane junake.

U središtu dešavanja je Blaze, crveno-narančasti kamion-čudovište, i njegov mladi, ali pametni vozač A. J. Oni žive u svetu koji nastanjuju mnoga slična bića, uključujući i njihove prijatelje kamione Starla, Stripes, Zeg i Darington. Njihova prijateljica je devojka po imenu Gabby, koja je mehaničarka koja može popraviti bilo šta. Tu su i Crusher, plavi kamion koji vara na trkama. Crushera gotovo uvek prati i zeleni automobil po imenu Pickle. Usprkos tome što Crusher u svakoj trci pokušava da vara uz pomoć svojih sivih robota, A. J. i Gabby uvek uspeju proći kroz njegove zamke i da ga pobede u posljednjoj sekundi