Akcija!

Super heroj Hulk velika lutka – Osvetnici

Original price was: 1.920,00 рсд.Current price is: 1.390,00 рсд.

3 na zalihama

Šifra proizvoda: 000357 Kategorija: Oznake: , ,

Opis

Super heroj Hulk velika lutka. Njegovo pravo ime je Brus Baner i sin je doktora Brajana Banera i Rebeke Baner. Ljubomoran na Brusovu bliskost sa majkom, otac je kući često dolazio pijan i maltretirao ih, pa su on i njegova majka Rebeka odlučili da pobegnu od njega. Saznavši za bekstvo, otac Brajan ih je pronašao a majka mu je tom prilikom stradala pred očima. Brusa je usvojila tetka, Rebekina sestra, da bi on kasnije postao fizičar na Univerzitetu u Kaliforniji.

Na jednom testiranju gama-bombe, Brus Bener biva ozračen spasavajući život svog kolege. Nije bio svestan da unutar njega, kao posledica zračenja, narasta čudovište koje ne može da kontroliše bes. Kad god se Brus razbesni, pretvara se u ogromno zeleno čudovište neverovatnih fizičkih predispozicija zvano Hulk. Sa tim preobražajem pojačavaju mu se sposobnosti poput nadrealne snage, brzine i izdržljivosti. Kada Hulk pobesni može podići više od 1000 tona i preskočiti velike udaljenosti. Najveća Brusova podrška je Beti Ros njegova devojka. Ona je ćerka generala Rosa, zvanog Tandebolt, koji je najveći Hulkov rival. Ostali Hulkovi neprijatelji su Tanos, Moćni Tor, Abominejšon, Doktor Strejndž, Dok Sampson, Amfibion, Gremlin …

Hulk besan dobija  svoje specifične moći  i ima nadjmoć nad zloćama i svojim fenomenalnim moćima se bori protiv njih i nekako uvek nađe put da ih pobedi. Kupite ovu odličnu lutku i poklonite svom detetu ovog super junaka.

Lutka je visine 26.5cm  i na grudima ima dugme za zvučne efekte.