Akcija!

Vladar univerzuma Thanos velika lutka – Osvetnici

Original price was: 1.920,00 рсд.Current price is: 1.390,00 рсд.

2 na zalihama

Šifra proizvoda: 000596 Kategorija: Oznake: ,

Opis

Vladar univerzuma Thanos velika lutka namenjena svoj deci koja vole Osvetnike i Marvelove junake. Thanos vladar Univerzuma sa dijamantskom metalnom rukavicom.

Lutka je visine 26.5cm  i na grudima ima dugme za zvučne efekte.

Thanos, koji je bio rođen u koloniji Eternalsa ispod površine  Saturnovog meseca Titana je pored svih moći koje poseduje njegov narod (nadljuska snaga, mogućnos upravljanja sa energetskim zracima, letenje, kontrola umova, levitacija, teleportacija, dug život) bio obdaren sa dodatnim genetskim moćima koje su ga uzdigle na nivo najvećeg ratnika na Titanu.

Nažalost taj isti falični gen je od njega napravio diva od 3 metra koji se svojim izgledom veoma razlikovao od ostatka svoje rase. Odrastajući izolovan od svojih sunarodnika, Thanos (tada znan kao „ludi titan“) je ubrzo postao arogantan i samouveren da ga niko nikada neće moći poraziti. Njegova manija je postala zacementirana kada se jednoga dana zaljubio u veoma pogrešnu osobu – neverovatno moćno biće zvano Mistress Death koje se u Marvelovom univerzumu pored Galaktusa i Eternity-a smatra za jednog od najmoćnijih.

Opčinjen njenim postojanjem, Thanos je obećao sebi da će osvojiti njenu ljubav tako što će uništiti sav život u našoj galaksiji. Posle uništenja njegove kolonije na Titanu, Thanos je otišao na zemlju gde se bacio u potragu za moćnim vanzemaljskim artifaktom Cosmic Cube-om koji bi mu dao moć bogova. Pomoću velike flote unajmljenih svemirskih ratnika, on je uspeo da dođe u posed ovog artifakta. Osnažen moći bogova, on je stupio u bitku protiv najvećih zaštitnika zemlje – Adam Warlock-a, Captain Marvel-a i supeherojskog tima Avengers. Posle dugačke bitke, Captain Marvel je uspeo da uništi Cosmic Cube, čime je nestala moć koju je Thanos poželeo.

Ogorčen ovim porazom, Thanos je započeo novi plan za osvajanje galaksije. Sklopšivši šest moćnih „Infinity“ dijamanata u jedan veliki, on je dobio mogućnost da raznese svaku zvezdu u univerzumu. Nažalost ovaj njegov plan je pao u vodu kada su udružene snage Avengersa, Thing-a i Spiderman-a uspele da oslobode duha Adam Warlock-a koji je bio zarobljen od strane Thanosa. Warlock je tada uspeo da ubije Thanosa pretvarajući ga u kamenu statuu.

Posle mnogo godina, Thanosa je u život vratila sama Mistress Death kada je osetila poremećeni balans života i smrti u univerzumu. Ohrabljen ovim njenim potezom, Thanos je nastavio svoju misiju da osvoji njeno srce. Sakupljajući ponovo sve Infinity dijamante, on ih je sve sklopio u metalnu rukavicu, time napravivši jedan od najsnažnijih artifakata u Marvelovom Univerzumu – Infinity Gauntlet!

Nosivši ovu rukavicu Thanos je dobio moć apsolutnog znanja,  apsolutne moći nad realnosti, prostorom, vremenom, životom, dušama svih inteligentnih bića i mogućnošću da uništi ili stvori ceo univerzum i sve paralelne dimenzije. U tom trenutku Thanos je postao vladar univerzuma i jednim pokretom njegove ruke, polovina svih živih bića u celom univerzumu je umrla.