Akcija!

Kerol Danvers – osvetnici Titan serija

Original price was: 1.920,00 рсд.Current price is: 1.190,00 рсд.

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 000690 Kategorija:

Opis

Kerol Danvers – osvetnici Titan serija – velika lutka visine 25cm napravljena od kvalitetnog materijala idealna za dugotrajnu deciju igru.

Kao gospođa Marvel, Kerol Danvers je u početku posedovala nadljudsku snagu, izdržljivost, izdržljivost, fizičku izdržljivost, ograničeno prekognitivno „sedmo čulo“ i savršeno objedinjenu fiziologiju čoveka-Kree koja ju je učinila otpornom na većinu toksina i otrova. Prvobitno je imala moć leta samo zahvaljujući opremi ispod odeće.

Kao Binarni, lik je mogao da iskoristi energiju „bele rupe“, omogućavajući potpunu kontrolu i manipulaciju zvezdanim energijama, a samim tim i kontrolu nad toplotom, elektromagnetnim spektrom i gravitacijom. Moguća su bila i putovanja brzinom svetlosti i sposobnost preživljavanja u vakuumu svemira.

Iako je veza sa belom rupom na kraju prekinuta, Danvers zadržava svoje Binarne moći u manjem obimu, omogućavajući joj da apsorbuje energiju i projektuje je u fotonskom obliku. Takođe još uvek može da preživi u svemiru. Iako joj nedostaje stalan izvor energije za održavanje sposobnosti na njihovom prethodnom kosmičkom nivou, ona može privremeno da preuzme svoj Binarni oblik ako je osnažena dovoljno visokom infuzijom energije. Danvers poseduje nadljudsku snagu i izdržljivost, može da leti otprilike šest puta brže od brzine zvuka, zadržava svoje „sedmo čulo“ i može da ispušta eksplozivne eksplozije zračenja, koje ispaljuje iz vrhova prstiju.

Takođe demonstrira sposobnost apsorpcije drugih oblika energije, poput električne energije, da bi dodatno povećala svoju snagu i energetsku projekciju, sve do snage eksplodirajućeg nuklearnog oružja. Kada se dovoljno poveća, ona može da izdrži pritisak od devedeset dve tone težine i udari sličnim nivoom snage, iako je Hank Pim teoretizovao da to verovatno nije njeno ograničenje. Danvers ne može apsorbovati magičnu energiju bez posledica, iako je pomagala dr Stephenu Strangeu u porazu mistične pretnje, ser Varren Traveler.